Tepas

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Wilujeng Sumping di Wikimedia Commons
gudang berkas anu ngawadahan 47.556.544 média, kalayan bisa diropéa ku saha baé.

VisualEditor - Icon - Picture.svg Alam
VisualEditor - Icon - Impress.svg Gambar

VisualEditor - Icon - Open-book-2.svg Pangaweruh
VisualEditor - Icon - External-link.svg Swara

VisualEditor - Icon - Advanced.svg Masarakat
VisualEditor - Icon - Parameter-big.svg Vidio

Gambar poé ieu

Gambar poé ieu
Pfarrkirche Going, 160623, ako.jpg
Interior of the roman-catholic parish church in Going am Wilden Kaiser (Tyrol, Austria).
 

+/− (su), +/− (en)

Média poé ieu

Média poé ieu
Prothonotary warbler (Protonotaria citrea) collecting material for a nest in Port Louisa National Wildlife Refuge on the border of Iowa and Illinois, USA.
 

+/− (su), +/− (en)


Ilubiung

  1. Mun anjeun potografer, tong asa-asa nyumbangkeun karya-karya Anjeun ka dieu. Mun anjeun saurang ilustrator, tengetan animasi jeung diagram naon waé nu dipikabutuh. Mun anjeun musisi atawa seniman film/téater, sok publikasikeun rékaman Anjeun anu nembrak di dieu.
  2. Mun teu boga karya sorangan, sok ilikan hancaeun lianna:
  3. Nu aub dina ieu proyék mah teu kudu seniman atawa jago nulis wungkul. Mun anjeun resep bébérés, sok atuh bantuan!

Runtuyan kategori

WikiSwara

Gambar petingan

Ari Wikimedia Commons mah teu siga gudang média séjén anu sok aya unsur iklan atawa promosi, ku kituna gambar atawa média anu ditampana ogé ngan ukur média anu mibanda lisénsi nu jelas wungkul. Lian ti kitu, di Wikimedia Commons ogé nilik kana aspék kualitas gambar.

Aya gambar écés anu satuluyna mun nyumponan kana sawatara sarat tinangtu mah bakal jadi gambar petingan. Gambar petingan éta dipidangkeunna dina kolom Gambar poé ieu. Ngarah leuwih béngras dina nyamkem hal ieu, haturanan nepungan para potografer jeung para ilustrator. Cag!

Wikimedia Commons dina basa séjén

Wikamus
Kamus jeung tésaurus
Wikipustaka
Pustaka jeung manual
Wikiquote
Kumpulan cutatan
Wikisource
Dokumén rujukan
Wikispésiés
Diréktori spésiés
Wikinews
Sumber warta
Wikipédia
Énsiklopédi
Meta-Wiki
Koordinasi proyék Wikimédia